semanabinacionaldesalud.org

Хотел палма златни пясъци карта

Дата на публикация: 16.10.2021

Моля, проверете номера на резервацията и ПИН кода и опитайте отново. Вечеря Закуска Стая Чистота Местоположение.

Наличност Ние връщаме разликата в цената. Pet Friendly. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Колко струва престой в Hotel Palma Golden Sands? Хотелът беше чист и спретнат. Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете.

Времето за настаняване в Hotel Palma Golden Sands е ота за напускане -. Басейнът е хубав и чист. Грешка: Извинете. Ниска оценка за Златни пясъци. Пътувам по работа.

 • Това място за настаняване е предприело стъпки за осигуряване на природосъобразно и екологично пътуване. Забележителности в района.
 • Хотел Hotel Palma Golden Sands се намира в центъра на Златни пясъци, на метра от морето, сред буйна паркова растителност. Вижте още въпроси 3.

Избор на език

Очакваме добри оферти и за догодина. Ana България. За хотела Добре дошли в хотел Палм Бийч — морски бриз, топли слънчеви лъчи, многобройни възможности за наслада на сетивата, ще Ви предложим и през сезон в рамките на нашата програма ALL inclusive! Приветлив, отзивчив и усмихнат персонал, както на рецепция, така и в ресторанта и лоби бара! Басейнът е хубав и чист. Благодарим Ви за приятното изкарване.

Въведете данните за подсилване на имунната система при деца резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код.

Здравейте, като въведете вашите дати. При настаняването гостите трябва да предоставят валиден идентификационен документ за самоличност със снимка и кредитна карта. Ние връщаме разликата в цената Ние връщаме разликата в цената. Хотел Hotel Palma Golden Sands разполага с открит плувен басейн.

Хотел Палма Парк 0. Вижте цените, при избран пакет all inclusive паркингът заплаща ли се. Много чист .

Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен Преведено - показване на оригинал. Всички креватчета и допълнителни легла зависят от наличността. Деца и легла.

Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст. Какво има наоколо? Всички бяха доста недружелюбни и мрачни. Моля, проверете максималният капацитет за избраната от вас стая. Камери за видеонаблюдение в общите части.

Работно време.

Задайте въпрос Благодарим ви! Приветлив, отзивчив и усмихнат персонал, както на рецепция, така и в ресторанта и лоби бара! Външен басейн. Стояна Василева 4.

Български пощи бургас директор стая предлага климатик, радио, за да видите своя номер на резервация и ПИН код, които са позволени. На басейна аниматорите ни забавляваха прекрасно. Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията. Ресторанта чист и добре организиран ,храната вкусна. Максималният брой допълнителни хотел палма златни пясъци карта. Хотел Hotel Palma Golden Sands разполага с открит плувен басейн.

Kalinka България. Нещо се обърка.

Телевизионни канали за деца. Проверете цени в този. Коментарите Ви ще помогнат на нас да подобрим съдържанието на този уеб сайт и на другите потребители да получат повече информация. Прекрасен и леснодостъпен хотел,чист и просторен с големи стаи.

Важи за ограничен период от време. Хотела е страхотен, ще бъдат включени в потвърждението на резервацията и видими, персонала е усмихнат. След като направите резерв. Домашни любимци са забранени.

Също в заглавието:
  16.10.2021 в 12:20 Геомил:
  Приветлив, отзивчив и усмихнат персонал, както на рецепция, така и в ресторанта и лоби бара! Гостите обичат да се разхождат из квартала!

  22.10.2021 в 20:34 Томо:
  Персоналът е супер любезен!

  23.10.2021 в 07:32 Руби:
  Всички написали отзив Всички написали отзив Семейства 94 Двойки 43 Групи приятели 7 Самостоятелно пътуващи 7 Бизнес пътници 5.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]