semanabinacionaldesalud.org

Белчин бани басейн цена

Дата на публикация: 25.10.2021

Пак ще се върнем! Висока оценка за Белчин.

В отговор на Коронавируса COVID в момента в това място за настаняване са в сила допълнителни мерки за безопасност и хигиенизиране. Пералня Допълнителна такса. Грешка: Извинете. Стана грешка. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.

Прочетете всички отзиви. Заобикаляща природа! Има голям паркинг. Добавете ги в следващата стъпка. Моля, за да проверите наличността.

Научете повече относно басейна и другите съоражения на тази страница.
  • Дата на настаняване Дата на напускане.
  • С Уважение, Юлия Войнова Фронт офис мениджър.

Условия на офертата:

Спа Хотел Белчин Гардън Резервирайте сега. Семейни стаи. Горещ минерален извор. Комфорт 9. Големи отстъпки в Белчин Ексклузивен достъп до оферти само за регистрирани потребители - директно по имейл. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи план конспект на урок по математика промените плановете си за пътуване.

Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване.

Моля, освен джакузита имат басейните. Басейн 1 - вътрешен Безплатно. Tрансфер до летището Допълнителна такса. Телевизионни канали за деца. Зарядна станция за електромобили.

Избор на език

Шнур за спешни случаи в банята. Поздрави, Мартин Ицов Мениджър продажби. Здравейте, През м. Активни промо оферти: Детски рожден ден с Escape игра в "Стаята на детството", пинята парти, лакомства и напитки Цена: лв лв.

Плодове Допълнителна такса. Един ваучер е за един човек. Континентална, Вега. Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст. Дата на напускане. Balbuk България.

Горещ минерален извор. Купички за домашни любимци. Храната в ресторанта беше много вкусна. Континентална, Вегетарианска, Веганска, Без глутен, Шведска маса.

Поздрави, Галя Стоилова.

Нещо се обърка. Номер на резервация. Задайте въпрос Благодарим ви. Горещ минерален извор. Камери за видеонаблюдение извън мястото за настаняване. Безплатен WiFi 9. Впиши се и напиши отзив. Благодарим ви.

Отзивът не бива да съдържа цинизми! Трансфер допълнително заплащане. Не е открита резервация. Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Пътна обстановка силистра дулово стая.

Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни. Определено бихме се върнали. Ски училище Допълнителна такса.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]