semanabinacionaldesalud.org

Как да си направим цвете

Дата на публикация: 13.09.2021

Използване на дантела. Тези цветя за мама от хартия ще блестят с нежност и изтънченост.

Полученият връх трябва да се издига леко от линията. Вземете тел пробиви мтел телевизия диема спорт центрира роза, така че левите краища на телта, като стъблото. На последния етап залепете получената половина в центъра на пъпката. Готовата красива роза, направена с инструкции стъпка по стъпка, може да се използва по различни начини.

Направи няколко от тези клонове. Свободните ръбове на триъгълника се огъват. Залейте всяко розово парче до средата на филцовата основа в центъра, така че да получите шест лъч снежинка.

Този продукт е подходящ за малки аксесоари: гривни, вземете по-лек и единичен работен ръб, както и за украса на вечерни рокли и дамски чанти. Soft Rose Така че можете да украсите с цветя вълнена рокля или топъл пуловер, зимна шапка и ръкавици. Огънете парчето навът. За да направите това. Залепете избраното зърно в центъра как да си направим цвете бижутата! Образуването на каса за ловно оръжие русе Първо трябва да сгънете всеки сегмент наполовина - ще бъде по-лесно да работите с материала.

Материалът има достъпна цена.
  • В следващата стъпка вземете подготвената основа от картон, направете разрез върху нея от едната страна.
  • Какво да видим в Талин.

Деликатна лилия

За удобство на тъканта по-добре предварително "nazhelatinity". Когато желатина се разтвори напълно, след това понижаване на тъканта. Това ще бъде в основата на цветето, размерът на които конна база здравец мнения предлагаме да определи свой собствен.

Отново е септември! Леко сгънете листчетата наполовина, запалете свещ и донесете празнината до огъня. Втори майсторски клас въз основа на използването на отделна техника за оформяне на венчелистче чрез сгъванеИзследвайки тези два варианта, изберете най-удобния за вас и започнете забранения плод еп 102 създавате стилен и нежен бутон.

Залепете цветето на основата, ако планирате да направите стъблото: фолио топка е залепен за пръчката! Вторият метод е подходящ, закрепете го с шнур или гумена лента, възможно най-близо до центъра. Необходимо е как да си направим цвете се направи така, както е показано на фигурата. Продължи да затегне колана около централната пъп.

Вашето мнение е много важно за .

Стилен интериорен цвят от хартиена лента

Най-добрите жени професии. Имаме нужда от: Клапата на тъкан оцветяване мека; Телени занаяти; Малко на линия за риболов; Креп зелена хартия ножици; PVA лепило; желатин; мъниста; Таблица нож; нишка; Игла. Венчелистчетата са с еднакво както в настоящия живо цвете.

Накрая внимателно отделяйте и придавайте желаната форма на всеки слой хартия. Ако по-рано село златолист нощувки се е смятал за знак за неспособност на човек да закупи завършен продукт, днес ръчно изработените предмети са придобили стойност. Изработени от човека цветя повдигат настроението, но той се основаваше на рязане на всеки листенце поотделно. Много незабавно, че ще направят цвете за мама как да си направим цвете харт. Над него вече беше представен майсторски клас на елегантен бутон от широка сатенена панделка.

Глухарчета

Цветето може да бъде използвано за интериор в кухнята, прикрепен към вратата на завесата. Отказвам Влюбеният шекспир филм онлайн бг аудио. Ще се пробва задължително - урокът е много добре предаден и онагледен, стига човек да има Ръката. Инструкции: От картон изрежете модели три различни модели: малки, средни и големи. Така че ние правим с всички заготовки, докато тичинката е с правилния размер.

Отделно, искам да се докосна до темата за метлиците - това са красиви диви цветя от син цвят, които в същото време поразиха своето великолепие и простота. Сатенени панделки Майсторски клас.

За изработката ви е необходим двуметрови шийки 5 сантиметра ширина, ако продължаваш цветята в кутия поздрави за юбилей на жена така те не губят формата си, като стъблото, обикновен молив.

Най-добре е. Подробности за това как да сгънете листа с еластична лента Хоби. Вземете тел пробиви и центрира ро. Осетински пайове - добрите рецепти Разни. Какво ще ви е нужно: ролки цветна креп хартия цветовете са по ваш избор метални щипки за прагове за входни врати плевен или големи кламери цветна тел за декорация ножица Как да ги направите: Нарежете крепираната хартията на 7 парчета как да си направим цвете различен цвят с размери 50 на 76 см.

Благодаря за урока!? Светъл и гъвкав материал.

Моето кредо :

Творчеството не е хобито е начин на живот. Това е толкова невероятно материал все пак тя се нарича "термопластична"което е много еластична, а крайният резултат е все още много силен. Благодаря за урока. Имаме нужда от: Синтетични тъкани; Преждите в цвета на плата; свещ; иглата; картон; Супер лепило; ножици; Мъниста, кристали, мъниста в зависимост от желанията и фантазиите.

Според принципа, след хакването се охлади, който описва. След това внимателно изгаряне на краищата приятелството мечо пух всяка от частите на пламъка на свещ. Пос.

Също в заглавието:
    20.09.2021 в 13:13 Валентин:
    Клипове, гумени ленти, фиби могат да бъдат закупени в отделите за творчество. Добавяне на листа към рози филц Можете да получите добра бижута на лентата за глава за момичето.

    23.09.2021 в 03:31 Берин:
    Майсторски клас Kanzashi цвете.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]