semanabinacionaldesalud.org

Ръчна помпа за моторно масло

Дата на публикация: 20.09.2021

Специализирани инструменти Спирачна система Ръчна помпа за изтегляне на масло и течности 9L Описание Коментари 1 Ръчна помпа за изтегляне на масло и течности 9L Ръчна вакуум помпа за масло и други видове течности - 9 литра. Климатизация, вентилация, отопление. Защо да вземете помпа за масла и горива от OnlineMashini.

Притежава и възвратен клапан за предотвратяване на обратен поток на гориво. Начало Автооборудване и аксесоари Помпи за гориво и моторно масло. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. За изпомпване на течности без разливане.

Газови калорифери. Дървообработващи консумативи. Бърз преглед.

Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти. Подходяща за пластмасови варели от л като входящи Нови продукти. Селскостопанска техника! Почистваща техника! Запази търсенето Виж всички.

Дървообработващи консумативи. Влез в акаунт Създай нов акаунт.
  • София, Свобода 7 септ.
  • Вашето име.

Помпи E Самозасмукваща центробежна помпа за прехвърляне на дизелово гориво. Всички модели от тези помпи на пазара са подходящи за прехвърляне на дизелово гориво. Зарядни устройства. Ползва удобството на телескопична засмукваща тръба.

Пневматична помпа - тази помпа за масла и горива е предназначена за пълнене и поддръжка на затворени автоматични трансмисии на автомобили.

Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти. Помпа за източване на масло Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти.

Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Пневматични инструменти. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Използва се за изпомпване н Разбери как .

Ръчна помпа за изтегляне на масло и течности 9L

Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Помпи за масла и горива Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика.

Цена 32лв. GAMA 1. Пловдив, Гагарин днес

Добрата й производителност и издръжливост, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, я прави особено търсена от всеки. Помпата е с вграден бай-пасен клапан и налягането на изхода ръчна помпа за моторно масло да се регулира. Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти.

Помпи за масла и двете лица на истанбул 361. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила.

Акумулаторни циркулярни триони.

Нови обяви

Всички Частни 17 Бизнес Продукти 1 - 30 от общо Свищов 10 септ. Стойки за автомобили или мотори. Диаметър на помпата: 38 мм Диаметър на изхода: 16 мм. Разбери как » Ръчна помпа за масло или зехтин Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти.

Връзка: 1 ". Захранване: 12 или 24 V. Градински инструменти. Почистваща техника. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Дизелови генератори. София.

Нови продукти

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Отстъпка: 9. Подходяща е за прехвърляне на масло или дизелово гориво. Диамантени дискове.

Отстъпка: 7. Машини, вентилац. Моторна коса и храсторези.

Също в заглавието:
    20.09.2021 в 13:27 Мануил:
    Всички Частни 17 Бизнес

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]