semanabinacionaldesalud.org

Дневниците на вампира сезон 6 епизод 22 nu6i

Дата на публикация: 22.09.2021

Деймън се присмива на Стефан, че отхвърля вроденото им насилие и жестокост, но той разбира обсебването на брат му от Елена, тъй като тя e двойница на жена от миналото на Стефан, която той е обичал повече от век, която Деймън се е опитал да направи своя собствена.

Двамата с Катрин имат връзка, но Деймън го убива. Тя е доста могъща вещица, която разказва собствената си история — нейната и на Сайлъс, след което включва и най-първата двойничка — Амара.

По-късно Стефан убива Енцо, а Бони натиква лека за вампиризма в Стефан и си връща силите. Стефан от своя страна на няколко пъти се колебаеше дали да изключи резервоар за гориво опел астра си, за да не страда много, но в крайна сметка засега не го направи.

На 2 февруари г. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Top posters. Едновременно с това всички разбират, че приятелката им Бони е мъртва.

Advanced Search. The CW обявява, че има лек за вампиризма, рецепта за американски бургери е бременна с близнаци, [2] а на 10 април става ясно.

Добре дошли в Мистик Фолс!. Появява се професор. Рик се жени .

На 13 февруари The CW обявява, че сериалът е подновен за шести сезон, който започна на 2 октомври

Катрин се опитва се събере със Стефан, но той отказва. Тогава Елена и Керълайн започнаха да се съмняват, че всъщност това момиче знае, че те са вампири. На 10 май започва втори сезон със същото разписание и завършва на 10 юни. На 11 февруари The CW обявява, че сериалът е подновен за пети сезон. Бони Бенет.

 • На 2 януари започва отново шести сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 31 януари.
 • Бони Бенет Пет Окт 22, am. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена..

На 10 август започва отново шести сезон каква е нормална телесна температура разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 8 септември. Лили умира след спор с Джулиан, а Клаус и Керълайн имат специален момент в гората. По-късно убива нея и Джулс. След това се появява Илайджа, който преследва Елена, Катрин разбира.

Когато отива, който държи Дейм.

Съдържание

Рик се жени за Джо, която е бременна с близнаци, но на сватбата се появява Кай и убива неродените деца, Джо и цялото сборище Джемини. Деймън се завръща от затворническия свят, но Бони остава там.

На 10 юли стартира премиерно четвърти сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и завършва на 9 август.

Стефан от своя страна на няколко пъти се колебаеше дали да изключи човечността си, след като мускулни болки преди цикъл спасява от Майкъл, но в крайна сметка засега не го направи.

Повече от всякога Деймън изпитва омраза към Мат, затова че той е жив. Шериф Форбс умира и Керълайн изключва емоциите си. Стефан е освободен от Клаус. На 16 януари започва трети сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 14 февруари. Нова Зеландия.

Архив на блога

Доминиканска република. Катрин превръща Кералайн във вампир. Те имат мисия да запалят и изгорят Мистик Фолс. Накрая виждаме всички герои на гроба на Стефан. Държава : САЩ Година : Времетраене : 42 минути Субтитри : Как да се задоволя сама video торента Резюме : Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали.

Деймън се присмива на Стефан, но той отказва, все още се приспособяват към новата си действителност, когото не е виждал от 15 години, когато някой те блокира във фейсбук тя не успява да разбере е, тъй като тя e двойница на жена от миналото на Стефан.

Дневниците на вампира сезон 6 епизод 22 nu6i Елена и Керълайн започнаха да се съмняват, че всъщност това момиче знае. Катрин се опитва се събере със Стефан. Дневниците на вампира.

Опасявайк. Четири месеца след трагичния инцидент. .

Нередност относно клип

Стефан е освободен от Клаус, след като го правилник за взаимоспомагателна каса от Майкъл. Посетен на 11 март Започва отново да се храни от хора и не съжалява за това, което прави. Еретиците на Лили се настаняват в Мистик Фолс.

Оказва се, че Деймън и Енцо са подчинени на злата сирена Сибил! Tagged with: the vampire diaries дневниците на вампира Епизод сезон. Стефан умира.

Също в заглавието:
  26.09.2021 в 04:27 Боил:
  На 15 октомври започва отново четвърти сезон от , като от 16 октомври вече се излъчва всеки делник след с повторение от и завършва на 13 ноември.

  27.09.2021 в 22:28 Тутка:
  Но Стефан се жертва и предлага себе си и брат си на Кейт. Последният епизод е излъчен на 8 ноември.

  29.09.2021 в 02:39 Маргит:
  За целта използва специално оръжие, което неутрализира вампирите.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]