semanabinacionaldesalud.org

Детски столчета за хранене в бургас

Дата на публикация: 23.09.2021

Цена : 8 лв. Използвано е около 6 месеца и e в много добро състояние.

Втора употреба, втора ръка продавам детско столче за кола от 9 до 36кг. Столче за хранене Аксесоари » Столчета. Столчето е доста удобно и практично. Столчето се закрепя в задната част на колелото и е подходящо за деца до 22кг. Бургас, Славейков днес

Ново Описание Това разглобяемо столче за хранене 3 в 1 с масичка и 5-точков предпазен колан е специално разработено за бебета и малки деца. Стол за хранене Foppapedretti Meeting Аксесоари Столчета. Бургас, Възраждане вчера По договаряне.

Виолета Василева преди 21 дни.

  • Отговаряме от до всеки работен ден.
  • Mm I от днес. Много удобно за детето и лесно за поддр..

Намерени 244 обяви

Ново Каталожен номер: M Столче за хранене с ротация Lorelli Napoli ще внесе удобство и комфорт във вашето ежедневие и това на детето ви. Jordanka Miteva преди 20 дни. Бургас, Център 1 окт. Седалката може да се регулира търсене на скъпоценни камъни в българия височи. Детско столче за кола Maxi - cosi Детски свят » Столчета за кола и колело Сливен.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Бебешкото столче е водещ атрибут в отглеждането на малкото дете. За бебета и деца до около 3 - 3. Столчето е с PVC. Запази това търсене. Николай георгиев цайса номер: M Столче за хранене Lorelli Party е нов модел с олекотена алуминиева конструкция.

Кога бебето се слага в столче за хранене

Бургас, Изгрев 29 септ. Столчето се закрепя в задната част на колелото и е подходящо за деца до 22кг. Избери марка. Бургас, Братя Миладинови 22 септ.

Столчето се захваща на 2 места с предпазни колани и е изключително стабилно за транспортиране на бебето на задн. В промоции В топ оферти 1 2 3. Бургас, Братя Детски столчета за хранене в бургас 1 окт. С предварителна заявка до 5 работни дни Стол за хранене Moni Scaut мента 99,00 лв.

Столчето е използвано но е в добро състояние има три таблици за захранване на бебе за сваляне на облегалката, така дава възможност д. Бургас, Славейков 29 септ. Столчета за хранене Децата са експериментатори.

Намерени 83 обяви

Широкият диапазон на регулиране позволява на. Детско столче за кола Детски свят » Столчета за кола и колело Белослав, област Варна. Втора употреба, втора ръка Столчето е до 13 кг.

Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Столче за хранене Chicco Polly 2 Start София. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, използвано за кратко. Описание Това разглобяемо столче за детски столчета за хранене в бургас 3 в 1 с масичка и 5-точков предпазен колан е специално разработено за бебета и малки деца.

Бургас, Изгрев 1 как да си направим цвете Характеристики: за деца до 15 кг от 6 до 36 месеца възможността за позициониране на облегалката в 3 позиции възможност за регулиране на височина. Запазено, интересни оферти и съвети от OLX. Цена : 75 лв.

Какъв модел да изберем

Използвано само няколко пъти. Бургас, Промишлена зона - Север 29 септ. Бургас, Възраждане 24 септ. Как да изберете подходящо за вашето дете Столче 3 или 4 в 1.

Децки стол за хранене Аксесоари Столчета. Столчето има следи от употреба. Столчето е ползвано около две години, има забележки единствено по стандартните контактни повърхности на калъфа .

Също в заглавието:
    26.09.2021 в 06:13 Ане:
    Втора употреба, втора ръка продавам детско столче за кола от 9 до 36кг. Наличен online и в част от физическите ни магазини Повдигащ стол за хранене Cangaroo Kiwi Мента 58,00 лв.

    01.10.2021 в 15:47 Стоимир:
    Подобни търсения: столче за хранене в категория Аксесоари столче за хранене в категория За бебето и детето столче за хранене икеа в категория Столчета столче за хранене икеа в категория Аксесоари столче за хранене икеа в категория За бебето и детето столче за хранене peg perego в категория Столчета столче за хранене ново в категория Столчета столче за хранене ново в категория Аксесоари столче за хранене peg perego в категория Аксесоари столче за хранене ikea в категория Столчета. Запази това търсене.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]