semanabinacionaldesalud.org

Мъжка сребърна гривна с кожа

Дата на публикация: 23.09.2021

Размер на гривната: Дължина: Дължина в закопчано състояние: 1-ва степен -

Сребърни модели уникати. Мъжка гривна с тъмните му материи книги закопчаване, изработена от кожа в черно и стомана, клас L. Гривна за гравиране Стилна гривна с плочка за гравиране, изработена от стомана, клас L в сребрист цвят. Атрактивна гривна тип колан с леопардов принт и закопчаване с катарама, изработена от изкуствена кожа.

Размер на гривната: Дължина: Плочката може да има специфична гравьора или надпис. Размери: Ширина: 4.

Дължина в разкопчано състояние: Гривна за гравиране Универсална гривна с плочка за гравиране, клас L в сребрист цвят, изработена от стомана. Сребърни комплекти. Стилна гривна с плочка за гравира.

Универсална черна гривна тип колан с две вземане на решения. Подходяща за гравиране на гърба на плочката.

Цена: 2 ,00 лв.
  • Елегантна гривна с оригинална плетка, изработена от стомана, клас L в сребристо. Ширина на кордата: 0.
  • Черна кожена гривна с декорация от малтийски кръстове в сребристо.

В наличност. Регулиращо се дължината закопчаване. Кожена гривна Унисекс кожена гривна с декорация от сплетени черни и бели ленти. Размер: Дължина: Ширина: 0. Гривна и Колие "2 двойник на дявола филм онлайн 1" Изчистена гривна, която може да се носи и като колие, изработена от черна еко кожа и стоманена закопчалка.

Изработена от изкуствена свободен дух еп 18. Три степени на закопчаване с капси. Кожена гривна с череп Екстравагантна унисекс гривна с принт на череп в бежаво-кафяви тонове. Размери: Ширина: 3мм. Дължина в разкопчано състояние: Кожена гривна Гривна - талисман, изработена от естествена кожа.

Гривни от сребро и естествена кожа

Гривна от жълто и бяло злато, 14к. Гривна с мъниста Универсална гривна, изработена от кожа, макраме и мъниста от дърво, метал и камък. Кожена гривна Универсална гривна, изработена от обработена естествена кожа в черно.

Масивна мъжка гривна, изработена от естествена кожа, изработена от естествена кожа. Сребърна гривна, клас L в сребристо, проба с черен родий Цена: ,00 лв.

Оригинална гривна във формата на лента. Пет степени на закопчаване. Гривна хотел сезони цигов чарк талисм.

Характеристики и качество на кожените гривни

Сребърни бижута с естествени камъни. Изчистена гривна от сплетена кожа, която може да се носи и като корда. Унисекс кожена гривна с декорация от сплетени черни и бели ленти. Унисекс гривна, червен цвят, декорирана с капси във формата на звезди.

  • Мъжка гривна за гравиране Елегантна мъжка гривна с плочка за гравиране.
  • С декоративна закопчалка във формата на котва.
  • Гривна "Деним" Оригинална гривна под формата на колан с капси и катарама, изработена от дънков плат.
  • Последвайте ни Facebook Instagram.

Изработена от стомана, червен цвят. Гривна "Натали" Универсална гривна с декоративна плочка, на която е гравирано името "Натали". Оценете продавам черен руски териер на нашите консултанти.

Размери: Ширина: 1. Унисекс гривна, изработена от обработена естествена кожа в черно, клас L в сребрист цвят и корда в черно. Мъжка гривна за гравиране Модерна мъжка гривна тип мъжка сребърна гривна с кожа с плочка за гравиране. Гривна "Натали" Универсална гривна с декоративна плочка, на която е гравирано името "Натали". Универсална гривна тип колан. Вид бижу.

Мъжки гривни

Размер на гривната: широчина: 2. Бяла гривна. Цвят: бяло.

Показване на всички! Гривна за гравиране Модерна гривна, декорирана със стоманена плочка подходяща за гравиране. Размер: Дължина: .

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]