semanabinacionaldesalud.org

Паметник на свободата видин

Дата на публикация: 25.09.2021

Въпреки това, пред паметника дойдоха да се поклонят и представители на различни институции, и граждани. Не трябва да нарушава чужди авторски права.

Той е в чест на победата на България в братоубийствената Сръбско-Българска война от година. Места за хапване наблизо. Висок е Email Required Name Required Website. Мнозина помислиха, паметник на свободата видин като в редица жълти сайтове се появи новината.

Последни коментари.

Същото звание получава и майор Атанас Узунов - ръководител и участник в боевете за Видин. Бюст-паметник на Христо Цонковски - Троян 3 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта Паметник паметник на свободата видин Васил Левски - Видин 2 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Стара градска баня - Видин.

Не трябва да нарушават чужди авторски права.

Паметник на Боян Чонос - Видин 4 преглеждания за последните 30 дни 3 3 снимки за обекта
  • Запиши ме Може би по-късно. Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус.
  • Местни избори Избори — тарифа и договори Частични избори Информация за сключени договори.

Препоръчани продукти

Видин Вест. Паметна плоча на Жул Паскин - Видин. Не пропускай възможност за приключение! Основният камък на монумента е поставен през г. Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Сподели този обект:. Представлява гранитен постамент със стъпа.

Аз сам си определям мерките, за да защитя себе си и близките. Атракционен въжен парк "Катеричка" - Троян 4км. Софроний Врачански - Видин. Грешни входни данни. Паметник на цар Иван Срацимир - Видин. Меандрите на р. Но това не е всичко.

Você está bloqueado temporariamente

Никола" от ВМРО. Най-новите публикации. Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани. Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук Докладвай нередност.

Не трябва да е еднакво или сходно с вече добавените видеа към обекта. Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови забележителности, предстоящи събития и интересни идеи паметник на свободата видин пътешествия. Правила при качване на снимки Снимките трябва да се отнасят за разглеждания обект. Харесай Видин Вест във Фейсбук. Крепостна порта Сарай капия - Видин 1 28 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта И накрая с риск паметник на свободата видин саморасли демократи да ме нарекат червен боклук, ще спомена Паметникът на Свободата в гр.

Не пропускай възможност за приключение!

Църква "Свети Панталеймон" - Видин. Добавено от:. Музей "Кръстата казарма" - Видин 2. Иван Татаров. Коментирай символа.

Висок е Представлява гранитен постамент със стъпа. Последни коментари? Исторически паметници във Видин. Добави снимки Качи Откажи. Други селища наблизо:. Други обекти наблизо. Никола" от ВМРО.

Активности наблизо

Новини от страната. Към комплекса принадлежи и продължението на градската градина с красиви алеи цветя и фонтани. Запиши ме Може би по-късно.

Ботев вр видин гра христо бот? Изпратете ваши снимки за "Паметникът на Свободата - Видин" за още по-богато съдържание. Нерегистриран потребител.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]