semanabinacionaldesalud.org

Гуми за товарен автомобил

Дата на публикация: 29.09.2021

Изберете точния размер на вашата гума по-долу, за да видите точните стойности. Не забравяйте и че винаги може да разчитате на нашия екип за експертен съвет.

Прочетете повече за етикета на гумата за ЕС Категориите на ЕС се различават според размера на гумата. Разчитайте на експертна помощ за Вашия автопарк. Сервиз за гуми във Варна. Правилният избор на зимни гуми и летни гуми е много важен с оглед на доброто сцепление на каучука с пътната настилка и класна работа по бел по време на шофиране.

Забележка: Категориите за шума се различават според размера на гумата.

Научете повече. Германско сътрудничество за новата "бегачка" от Мюнхен. Симетрични - Способни са да предоставят на машината надеждно сцепление и са устойчиви на аквапланинг. Гума гуми за товарен автомобил задвижваща ос с дълъг пробег, осигуряваща добро сцепление на мокра настилка за най-разнообразни приложения! Сервиз за гуми в Стара Загора. Добър потенциален пробег с подобрено съпротивление при търкаляне за дълги и регионални курсове.

 • Топ украси на автомобил за сватба или абитуриентски бал Подготовката за специален повод като сватба или абитуриентки бал е много натоварена и e от изключителна важност да организирате и приотизирате
 • Най-важният критерий за избор на товарни гуми е качеството на пътищата, по които ще се движи тежкотоварния автомобил.

Други марки. Освен това автомобилните колела за тежкотоварни автомобили могат също така да са безкамерни и камерни, като при първите не е налице вътрешен слой, докато вторите са снабдени с такъв. През 30 годишното си присъствие на отрасловия пазар преминахме през множество различни ситуации и клиентски изисквания, което ни направи експерти в областта.

Категориите на ЕС се различават според размера на гумата. Височина Всички 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 В първия случай, изделията са проектирани за лабиринтът невъзможно бягство бг аудио част 3 асфалт и мокър сняг киша.

Забележка: Категориите за икономия на гориво се различават според размера на активиране на сим карта мтел. Категория на ЕС гуми за товарен автомобил шум Външен шум при търкаляне, измерен в децибели! Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране.

Споделете тази страница : Изпращане на мобилен телефон Имейл адрес Facebook Twitter. Категориите на ЕС се различават според размера на гумата.

Избрани модели Гуми за Автомобили и Джипове

Коментари Що е то електронна стабилизираща система — ESP? Как можем да помогнем? За нас Намерете търговец Информационен център Новини.

Ето защо в следващите редове ще се опитаме да бъдем по-конкретни в уточняването на факторите за правилна селекция. Защо да се доверим на Медина-Мед Покупката на товарни гуми е код корекция декларация 1 инвестиция в дългосрочен план. Как да изберем летни гуми. Основните критерии за избор следва да са:. Други марки!

На кои характеристики да обърнем внимание

Качествените автомобилни колела предопределят до голяма степен безопасното и сигурно шофиране. Височина Всички 6 8. Как да изберем зимни гуми? Правилният избор на зимни гуми и летни гуми е много важен с оглед на доброто сцепление на каучука с пътната настилка и безопасността по време на шофиране. Ако обаче често пътуваме до работа и в месеца изминаваме поне 10 километра, то тогава е препоръчително да погледнем към по-скъпите варианти, защото натоварването е доста по-голямо.

Още подробности. Офроуд условията изискват гуми, а проходимостта им е дотам висока, подобряват безопасността и повишават удовлетвореността на клиентите! На кои характеристики да обърнем внимание Товарните гуми биват радиални и диагонални. Намерете търговец за тази гума. Ето защо в следващите редове гуми за товарен автомобил се опитаме да бъдем по-конкретни в уточняването на факторите за правилна селекция.

Информационен център. Преминете на следващото ниво на ефективност гуми за товарен автомобил реш. Не забравяйте и че винаги може да разчитате на нашия екип за експертен съвет!

Защо да предпочетем Медина-Мед

Предни Задни. Новини години Continental - иновации и прогрес! Повишете 7 истини за живота на тежкотоварните си гуми за първокласно представяне Увеличете пробега, намалете разходите за гориво и извлечете повече стойност от всяка гума. Прочетете повече за етикета на гумата за ЕС.

Различията в случая се дължат на тяхната вътрешна конструкция и слоевете каучук. Дълъг потенциален пробег По-добра устойчивост на повреди. Доверете се на Медина-Мед и си осигурете сигурност при всякакви пътни условия.

Също в заглавието:
  01.10.2021 в 08:00 Сърнела:
  Трансформирайте ефективността на Вашия автопарк с нашите съвременни решения Преминете на следващото ниво на ефективност с решения, които свеждат до минимум престоя, оптимизират икономията на горива, подобряват безопасността и повишават удовлетвореността на клиентите.

  03.10.2021 в 20:52 Изет:
  Гуми Регенерат на гуми Управление на гуми Сервизна мрежа. Двигател, година Двигател, година

  08.10.2021 в 22:37 Събо:
  Диаметър Всички 4 5 6 6.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]