semanabinacionaldesalud.org

Шопинг одрин от софия

Дата на публикация: 30.09.2021

Всички, желаещи да преминат през сухопътните, морски и летищни ГКПП на Турция, следва да представят: - отрицателен PCR тест за SARS-Cov-2 не по-стар от 72 часа; - бърз антигенен тест не по-стар от 48 часа; - сертификат за ваксинация срещу COVID, ако са изминали не по-малко от 14 дни от завършване на ваксинацията; - официален документ, издаден от компетентна институция, че са преболедували COVID в рамките на последните 6 месеца преди влизане в страната.

Комфорт травел преди 21 дни.

Самолетни билети. Дата: Пристигане в Одрин. Обзаведен двустаен апартамент, ново строителство, тухлена сграда от г, луксозни общи части, асансьор, контролиран достъп, комуникативно място-ул. Есенни програми.

Срок за градски транспорт метро карта при недостиг на минимум туристи: 2 дни преди датата на отпътуване. Шопинг одрин от софия до Истанбул и Одрин - 2 нощ със закуски и транспорт, отпътуване всеки четвъртък Туризъм Екскурзии. Княз Ал. Пристигане в Одрин около 8 часа. Вид транспорт: Автобус! Дата Цена Резервирай Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел.

  • Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел. Обзаведен двустаен апартамент, ново строителство, тухлена сграда от г, луксозни общи части, асансьор, контролиран достъп, комуникативно място-ул.
  • Всеки петък и събота там има пазарен ден и се посещава от стотици българи. Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.

Подобни оферти

Запази това търсене. Понастоящем не е възможно тестване на ГКПП. В близо. Преминаване на гранич. Почивка в Сиде, Турция със собствен транспорт. Свободно време.

Хотели в чужбина. Шопинг уикенд в Одрин от Юбим-. Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 30 души. Категории оферти. Автобус под наем с лицензиран екскурзовод за екскурзии в България и Европа.

Още оферти за Турция

Почивка в Фетие, Турция със собствен транспорт. Лица над 80г. Часовете на пристигане са ориентировъчни в зависимост от натовареността на ГКПП.

Резервирай online. Цена : 90 лв. Оферта номер: Е Вид шопинг одрин от софия автобус 1 ден Еднодневна екскурзия до Одрин за шопинг и разглеждане на забележителности.

Хората били прави като казвали, че няма по-красиво място на земята от Истанбул. Last Minute.

Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Категории оферти. Комфорт травел преди 21 дни.

Най-близкият турски град до България - Едирне, който наричаме Одрин, обикновено е във фокуса на шопинг туризма.

Почивка в Белек Самолетна програма със 7 нощувки. Дати за г. Шопинг уикенд в Одрин от Юбим- Почивка в Фетие, Турция със собствен транспорт.

За всички, които искат да разнообразят уикендите шопинг одрин от софия. Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел!

Почивка в Алания, Турция със собствен транспорт.

Магията на италианските езера - самолетна програма с обслужване на български език! ДАТА: Свободно време.

Най-големият европейски нискобюджетен превозвач "Райънер" Ryanair вече ще изпълнява полетите си от терминал 2 на летище София, съобщиха от порта. Начало Екскурзии Екскурзия и шопинг в Одрин. Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия майката на роуз от титаник.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]