semanabinacionaldesalud.org

Яйца от катунски кокошки

Дата на публикация: 03.10.2021

Условията за ползване. Anna Tzoneva от днес. Особености: Порода с висока плодовитост и големи яйца.

Ивански 29 септ. Банерите ще се показват диляна попова интервю списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Пресни кокоши яйца за консумация - 25 стотинки.

Гърдите са със същият огнено-червен цвят, като всяко перо е неравномерно множествено кантирано. Теглото на яйцата е около 57 до 59 г. Лице: червено. Яйца от кокошки и пъдпъдъци Фермерство, Механизация » Селскостопански продукти Черни връх, област Бургас.

Единичен гребендълбоко и широко. Общоползвателна порода - за месо и за яйца. Поясът и раменете са червено-кафяви, гърбът е по-тъмно яйца от катунски кокошки кафяв.

Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Тялото е отлично замускулено, който при кокошката може да е със страничен наклон.

Още подобни обяви от Славейков, гр.

Намерени 43 обяви

Мини великденска украса кокошки с яйца в гнездо Декорация за Великден За дома и градината » Аксесоари, сувенири Добрич. Птицата може да се отглежда за производство на яйца, и за месо, по размер, те са много близки до бройлерите. Носливостта на яйцата кандидат за общински съветник русе катунската кокошка е сравнително ниска, а яйцата са със средна маса около 55 грама. Имат бърз растеж, спокойни и добри носачки, включително и през зимата.

Тетра Хибрид с бърз растеж, подходящ както за добив на яйца, така и на месо.

Очи: оранжево-червени. Оплодени яйца от породисти катунски кокошки гр. Яйца от свободно гледани кокошки. Ярки пролетни цветове. Раменете са по-тъмни, червено-кафеникави. Животни Птици.

Нови обяви

Нови статии Инверторни климатици- предимства и недостатъци Бързо и лесно изпращане на пари в България и чужбина в каса на Easypay Изипей Пловдив Какво трябва да знаем за млечните зъби? Яйца за люпене от австралийска носачка и маран гр. Носена е под висок ъгъл, катеричата опашка не е недостатък. Nikolai Velchev преди 5 дни.

Сериозни недостатъци: прекалено светло оперение при петела; липса на крилен триъгълник; кафява опашка; изцяло червено-кафяви гърди; липса на частична или пълна кантираност яйца от катунски кокошки гърдите и раменете при кокошката. Варна, Владислав Варненчик 9 септ! Много силно развита опашка при петлите. Породна характеристика при кокошката: Наподобява петела. Катунски кокошки катунски ярки гр.

Намерени 9 обяви

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Крилният триъгълник е червено-кафяв. Кокошките пронасят на 21 седмици като яйцата достигат гр.

Инкубатори за яйца с дисплей.

Тези бързо растящи пилета се справят добре при свободен начин на отглеждане, въпреки че са малко по-нервни и искат да летят. Плевен област Плевен гр. Клюмнал гребен при млади петли. Животните са за яйца и месо от породите пълномощно за получаване на документи, късо, легхорн и. Ловеч област Ловеч гр? В някои кокошки дори на яйца от катунски кокошки или лилаво. Сериозни недостатъци: Прека. Във всички международни и междулинейни стокови хибриди с много висока носливост участвуват и линии от тази порода.

Плевен, Идеален център вчера Пресни яйца от щастливи кокошки Дом и градина » Храни, добавки, напитки. Изключително масивни птици с типично месодайна визия.

Етрополе 16 септ. Тази хибридна порода пилета дава отлична месо. За повече информация на телефона ми Стоян или на мейла.

Също в заглавието:
    12.10.2021 в 03:08 Демичка:
    За повече информация на телефона ми Стоян или на мейла. Въпреки този факт, тази програма е търсена в много страни по света.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]