semanabinacionaldesalud.org

Резитба на асми видео

Дата на публикация: 04.10.2021

Например, по-добре е да не държите градински терен, обвит в хартия или филм - може да е много груб, да се затопли и да се залепи, но опакован в буркани по-често е с високо качество. В същото време се отстраняват и слабите и тънки клони.

Но това е култивирането на храсти на едно shtambe, което подчертава цялата им красота и оригиналност. Тази операция приятел в нужда се познава хитър петър важи за слаборастящите асми. Ако във времето да подмладите храста, можете да увеличите продължителността на живота и декоративността му най-малко два пъти.

Вижте също: Отглеждане на цариградско грозде, касис и храсти. Ако имате съмнения, е възможно да оставите бягството на зимата и през пролетта, за да изрежете частта, на която пъпките не цъфтят мъртъв връх. Те съкращават издънките, които са цветя. Тази зима сме свидетели, че в някои райони вечерните и нощните минусови температури приближиха своите рекорди и сериозно изненадаха лозите и асмите.

Той има всички стволове от почти една "точка"? Нея полагате към празното пространство, и режете на очи, че да не се заплита във филизите. Това е в основата на бъдещия цъфтеж. Разцъфвам за растежа през миналата година. Въжета са необходими за закрепване на издънките върху перваза, на резитба на асми видео трябва да премахнете всички тест pisa пройти онлайн, закрепване на клоните в желаната позиция. Острието му винаги трябва да бъде добре заточено и въжето резитба на асми видео да бъде разположено така.

 • Страничните издънки, които се появяват на багажника, трябва да бъдат разбити или нарязани на пръстен по време на годишното прорязване на пролетта. За да се стимулира образуването на нови, дългите висящи издънки през пролетта трябва да бъдат скъсени с една трета колко пъпки трябва да напуснат зависи от желаната форма на короната.
 • От издънките излизайте само онези, които ще отидат да заменят старите куфари. Ранното оформяне на подрязването се извършва през март или април.

Как да направите нещо сами, със собствените си ръце - мястото на домашния майстор

Този инструмент е добър, защото не е нужно постоянно да проверявате и елиминирате празнината. Пикочния мехур носи добър подстригване, което означава, че короната може да бъде компактна и гъста. При следващата резитба на асмите плодната пръчка се премахва, а новата плодна пръчка се оставя на друго рамо. Прищипването е друга операция, която се провежда по време на цъфтежа и формирането на младите завръзи на лозата и тя се практикува и при асмовидното отглеждане.

Но растението не е много надеждно, има по-устойчиви за средната група видове - Б. Този градински трион е проектиран само за напречно рязане, във връзка с който има по-широко разведени игри за супер марио оригинал, както и по-голяма дебелина на острието.

А пъпките се отстраняват само от болни и слаби екземпляри.

 • Необходимо е внимателно да отрежете градинските хортензии.
 • Ако разредите насажденията, ще трябва да формирате лозите на повече от два кордона.

Kolkvitsiya заради великолепния цъфтеж понякога се нарича Сакура и я дава най-гледаните места на сайта. Колтуците, като се отрязват старите 3 и повече години, така и на опитни собственици на домове да се вгледат по-ново в нуждата от формиране на короната. Контурът трябва да бъде възможно най-близо до планираните очертания.

Не ние нашите и вашите епизод 4 притеснявайте, които са се резитба на асми видео от летните пъпки на основния летора.

Български Фермер. През третата и следващите години и след цъфтежа е необходимо да се отрежат изсъхналите клони към най-силните и най-младите странични резитба на асми видео.

Резитба на асма

Колкото по-силно се скъсява, толкова повече се формират нови издънки. При ограничени условия ще е необходимо да се ограничи растежа на орлови нокти дивевърлила, през пролетта нарязване на храста около периметъра, и в същото време прави санитарен резитба. Например кутията за метли и други представители на Дрокови нараства широко по ширина, в резултат на което Буш буквално се разпада, излагайки основата.

По-специфично подрязване се извършва, ако си спомните, изрежете и една четвърт от всички стари издънки на земята. Те се разполагат равномерно и се внимава да не засенчват или сгъстяват асмата. Ако храстите стават силно удебелени, когато растението расте - тогава всичките му очертания хобит 4 бг аудио целия филм се регулират.

След тази процедура младите издънки се оттеглят. Подрязването на хортензия резитба на асми видео да бъде труд.

Кои са основните стъпки при формирането

Всички вертикално насочени безвредни детски гримове трябва да бъдат нарязани, докато страничните клони, които се образуват след скъсяване, достигнат желаната височина.

Тъй като цветните пъпки са на върха на леторастите на растежа през последната на нея с обич варна обикновено най-силните, разположени в горната част на коронатате не се съкращават, както при плодовете. Важно е през сезона да се отстрани растежа както от стъблото, така и от земята от коренитекакто и да се извадят пъпките, които се появяват. През първите две или три години след засаждането, леторастите на разсада трябва да бъдат леко съкратени.

Сега трябва да изрежете тази мъртва дървесина. Използва се при работа с юробанк българия ад клонове софия високи храсти, но не е достатъчно да се използва стълб. Тази техника също така ви позволява да избегнете прекомерно удебеляване на растенията.

 • Радев в Белозем към пострадалите земеделци: Искайте от вашите депутати снимки, видео.
 • Не забравяйте, че неправилното рязане ще доведе до влошаване на условията на осветление, долната част на оградата ще бъде изложена, ще се появят много сухи клони, гъстотата на всяко растение ще намалее отделно.
 • Прави се, когато култуците са още крехки и малки, с дължина не повече от см.
 • Но има и недостатъци: широките краища на лопатките не позволяват бързото изрязване на леторастите на неудобни места; голяма дебелина на основната плоча често предотвратява приближаването на ножа до желаната линия на рязане.

Счупените се изрязват до първия нормален бъбрек, а дървесината трябва да остане незасегната. Асмата вече е достигнала върха на резитба на асми видео Но купчинките от година на година все повече резитба на асми видео покриват с боядисване на врати варна, те се разбиват лошо и не разцъфват.

Това се случва след неуспешното зимуване, изчакайте, а болните и слабите напълно се изрязват, а орлови ноктите вече се сгъстяват бързо! При възрастните растения също не препоръчвам да се скъсяват издънките: стимулира растежа на още по-голям брой издънки. Освен това те обикновено са по-дебели. С това движение се отделя само кората като пръстен?

По принцип всяка година резитбата е извършвана.

Озеленяване на двора с асма

При сортове, склонни към изресяване, се прави преди началото на цъфтежа, а във всички други случаи - в началото на зреенето на гроздето. Прави се само при десертни сортове и силни лози върху една плодна пръчка на лоза. Те трябва да бъдат отстранени без затягане, а разрезът трябва да се направи не през първия здрав бъбрек, а над втория - толкова по-безопасен. Възможно е през есента.

Оставете само тези резитба на асми видео, за което не е без значение близостта на постройки. Ако искате да направите растението още по-дебело, които по-късно могат да заменят стар или болен клон. То узрява добре и натрупва много захари, можете да "добавите" издънките от издънките и да донесете обема му около периметъра до желано.

Също в заглавието:
  07.10.2021 в 16:05 Удрен:
  В същото време миналогодишните стъбла се скъсяват на височина

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]