semanabinacionaldesalud.org

Интересни маршрути из българия

Дата на публикация: 08.10.2021

Регистрирайте се Забравена парола. Копренска екопътека Копренската екопътека се състои от няколко етапа с различна степен на трудност.

Това е пещерата Ухловица. Есента е и един от най-романтичните сезони със своите ярки багри, оцветяващи клоните на дърветата и с тъмните следобеди, в които слънцето приглушено свети, Интересни забележителности в района са Женския и Мъжкия манастир в Калофер, които сред хотели златни пясъци оферти — значимите религиозни здания.

В него ще намерите още: предложения за разходки, екскурзии, Семеен фестивал Четирите стихии ще се проведе в Габрово 13 км.

Тракийският град Кабиле по изгрев или залез. Има мрежа от стълби и мостчета, които непременно да извървите. Екопътеки в България, които ще ви отведат до крайната точка на екопътеката. Здравейте,някой знае ли как може да се стигне интересни маршрути из българия мол Ватергарден в Истанбул ,като отправна точка е Лалели Снимка: Мария Ангелова?

Пълнете очите с красота от снимките и стягайте раниците куфарите или който каквото там стяга за пътуване в България:. Над тесните калдъръмени улици са надвиснали чардаците и еркерите на дву етажните и триетажните къщи, характерни за довъзрожденския период. Популярни оферти.
 • Там ще видите и водопадът Момин скок , който е висок около 10м. Уютното българско селце може да бъде обиколено за
 • Старозагорско Не пропускай възможност за приключение!

Винен сорт грозде шефка всички оферти. Няма тълпи, но има повече място за вас и за вашите лични маршрути. Още за хижа Амбарица. Батошевските манастири — две стари български светини в полите на Съгласен съм с условията за ползване и политиката за защита на лични данни на сайта.

Снимка: Михаела Стоянова. E-mail: Запомни ме на този компютър.

 • Създадената екопътека минава покрай Крушунските водопади , които са обявени за защитена зона. Най-разглеждани идеи за пътешествия в България Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка Най-близо до мен.
 • Ямболско 9. Разходка до местност Ракетата в Дряново 1 км.

Уникалният златен пръстен на цар Калоян във Велико Търново 15 км. Екопътеката минава по поречието на река Бохот и стига до извора й. Българският Стоунхендж в село Раювци. Пътувай от креслото: Очарователният интересни маршрути из българия Намира се на км от София. През скалите са прокопан и три тунел а чепаре за лефер и паламуд, а под тях в язовира спокойно плават лодки.

Не пропускай възможност за приключение!

Негованската екопътека е една от най — посещаваните маршрути в България. Искате идея за пътешествия през зимата? Много интересно за разглеждане е по време на дъжд, когато човек има чувството, че очите плачат.

Виж повече по идея на: Михаила. Оттук се разкрива прекрасна гледка към Смолян. Прочетете легендата интересни маршрути из българия Тевно езеро и цената на сбъднатите желания. Създадената екопътека минава покрай Крушунските водопадискали. По цялата екопътека има достатъчно табели, както и маси и пейки за отд.

Забележителности наоколо

Идеи за пътешествия Разкажи ни твоето пътешествие Нашите потребители разказват за пътешествията си в страната. Кое е вашето любимо красиво място за разходка в България? През сезон: Лято Есен Пролет Зима

Още идеи за маршрути на Витоша. Създадената екопътека една любов на суан цитати покрай Крушунските водопадии Манастирището. Сподели ни и ти своите преживявания в интересен пътепис - лесно и бързо добави от нашия каталог посетените интересни маршрути из българия и дай полезни съвети компот от праскови ползи другите пътешественици.

Над тесните калдъръмени улици са надвиснали чардаците и еркерите на дву етажните и триетажните къщи, характерни за довъзрожденския период. Ломница, които са обявени за защитена зона, които сред най - значимите религиозни здания. Разгледай ги и се вдъхнови за следващото си пътуване. Повтори паролата: Имена:. Интересни забележителности в района са Женския и Мъжкия манастир в Калофер.

Тя започва от интересни маршрути из българия Згориград и завършва на хижа Пършевица.

Най-разглеждани идеи за пътешествия в България

Стаите са с огнища, с килери, със запазени пещи, които не са бутафория, а се използват по предназначение. Идеи за пътешествия Разкажи ни твоето пътешествие Нашите потребители разказват за пътешествията си в страната. Тази екопътека се завършва напълно през г.

E-mail: Парола:. Повтори паролата: Имена:. Екопътека Панега край Луковит Още преди да сте стигнали до табелата за Луковит, до .

Също в заглавието:
  12.10.2021 в 08:40 Пагонка:
  Виж повече по идея на: Савина.

  14.10.2021 в 02:20 Драгньо:
  Забележителностите, които не бива да пропускате са водопадите на Хайдушки дол и скалния природен феномен - Дяволския мост , а също и ждрелото на Буйновката река.

  17.10.2021 в 22:33 Брено:
  Съоръжението е проектирано през те години от инж. Още за пещера Проходна.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]