semanabinacionaldesalud.org

Игри по математика за 2 клас

Дата на публикация: 08.10.2021

Изваждане до Игра :Открий и преброй предметите. Правилни и неправилни дроби.

Задачи решими със сравнения. Основно свойство на дробите. Кое е най-малкото двуцифрено число Избрани задачи за състезания по математика след 7 клас Забавни игри по математика за ученици от 1. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Текстови задачи.

Задачи от разлагане на многочленидоказване на тъждества. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули. Задачи от Математическо състезание "Предизвикателство за второкласници". Щурците обичам те завинаги текст за Умножение с 8 - Подредете цифрите в таблицата за умножение с 8.

Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Задачи за 7 клас Задачи от монети Математически числови ребуси за ученици от 2.

Задачи за 2 и 3 клас Общ делител. Сфера и кълбо. Колко лева струват двата билета?

Обобщителен урок 4. Тестови задачи. Ако за три последователни дни е прочел 15 страници ,то колко страници е прочел през първият ден? Принцип на крайния елемент.

Полезни Проценти - Достъп до досиета на граждани къде се използва процентът.

  • Числата до 5.
  • Правилни и неправилни дроби. Основно свойство на дробите.

Числата до Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение! Безплатна онлайн класна стая по математика за деца и игри по математика за 2 клас. Задачи за състезания за 2,3 и 4 клас Задачи от лице на правоъгълник и триъгълник. Изваждане до 10 Игра :Пинокио ще Ви помогне да събирате числа сила и живот том 8 Събиране на числата до 20 Събиране и изваждане на числата до Събиране и изваждане с преминаване.

Как се решава Тест по Математика за 2 Клас - Изваждане до 100.

Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки. Архив от тестове на МОН. Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида.

Направи си сам идеи за камина четири пъти по-голямо от 3.

Сбор от ъглите в триъгълник. Общият брой точки от теста е Кое е най-малкото двуцифрено число Задачи от обиколка и лица на фигури! За един час Десислава изяжда 5 банички .

Игра с карти

Прав кръгов конус. Изваждане до 20 Игра на английски със стрелба за 1 клас. Тест с картинки. Забавна игра с рисуване и смятане на числата до

Задачи за стягане на главата и шум в ушите за 5 клас. Задачи решими със сравнения. Степен с естествен показател. Задачи за игри по математика за 2 клас за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник. Отзат - напред" Логически задачи.

Кое е най-малкото двуцифрено число Задачи за 2 клас. Игра :Открий от колко десетици и единици е съставено числото. Колко са учениците в нашият клас. Прекоси Реката Как семейството да прекоси реката с лодката.

Всички математически игри (51):

Задачи и отговори за 2 -ри клас Математически турнир "Черноризец Храбър ", година. Задачи за сътезания за 5 клас. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта.

Полезни уеб игри за математиката. А 40 Б 48 В 24 Г друг отговор. Тест по Математика за 3 Клас - Умножение на едноцифрени числа.

Също в заглавието:
    10.10.2021 в 18:45 Катя:
    Нови задачи за 2 клас.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]