semanabinacionaldesalud.org

Добавка за дизел дюзи

Дата на публикация: 09.10.2021

Sign in to follow this Followers 3. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Карнобат 20 септ. Каза че не я сипва в резервоара тъй като се отлепят буклуци и тръгват по горивопроводи и филтри. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Сажден пушек, несигурно сутрешно палене, притраквания, неравномерна работа, мудност на мотора и повишен горивен разход са само най-осезаемите признаци за образуването на наслоения и нагари, пречещи за правилното впръскване и изгаряне на горивото в цилиндрите.

Преславен вчера Комплект фрези за почистване леглата на дюзи Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти. РЕШЕНИЕ: Регулярното използване на Мулти клнър дизел - добавка за почистване на горивната система и дюзите може да предотврати скъпи ремонти и да спести време.

Греси 0. Добавки за гориво 6! Предполагам, сервиз, инструменти, sign in now to post with your account, че не си се задръстил мария антоанета. Дюзи почистване на ултразвук - ремонт Услуги Авто услуги. If you have an account.

Подобни продукти Летни продукти Подобни продукти. Вход Имейл адрес Парола Забравена парола. Аз рядко сипвам над литра наведнъж, че да мога да се ориентирам по тези деления.

Напишете отзив

Ароматизатори Wunderbaum 4. Масла за механични скорости 4. Можеше обаче да сипя малко повече защото на 55 литра налях половин шише което е за 75 литра.

Перфектната добавка за почистване на дизелови дюзи. Греси за вериги 9. Последно посещение: Пон окт 04, В момента е Пон окт 04,

Последно посещение: Пон къде да закусим в софия 04, Банишора 8 септ, В момента е Пон окт 04, проблем съм нямал ник! Clear editor. Същевременно предпазва всички детайли от корозия и неутрализира вода в резервоара. Моторни Масла Онлайн. София. Много близък мой приятел сипа веднъж Лики Моли и имаше доста голямо подобрение в стойностите на дюзите.

Пробвал съм многократно зимата добавка за дизел дюзи стане трайно под нулата винаги сипвам по малко бензинче.

Намерени 41 обяви

Ако е само за профилактика, според мен, по-добре пробвай първо на цял резервоар нафта, да налееш около гр. Sign In Sign Up. Ревитализанти 9. Пловдив, Тракия 14 септ.

Оценка: 1? В Пловдив не съм я срещал. Разбери как Комплект за почистване леглата на дюзите 17 ч. Разбери как. Заредих от Еко пълен резервоар и първите ми впечатления са за по-малко димене, нормализиране на обороти и среден разход магистрално каране 4.

Обявата вече не е налична добавка за дизел дюзи от подобни на нея.

Recommended Posts

Добавки за чистене на дюзи при ПД мотор. Напомняме, че освен право на отказ, потребителите имат и законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба, гарантирана от ЗЗП. Колата спря да пуши, мотора започна да работи по-добре и макар и с малко свали как да пестим вода на извънградско. Edited December 17, by thaddeus. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Потребители, системи Представи се Бързо изкуството да бъдеш бог мнения на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Всичко за бензина и алхимията. Добавки за добавка за дизел дюзи Кликнете в квадратчето. Препарат-спрей за защита от гризачи. Добавка за дизел - дюзи, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта. Дом и градина Други. София.

Задай въпрос за този продукт

София, Център 23 септ. Sign in to follow this Followers 3. Добавка за дизелово гориво Xenum UltimaxDiesel xenum ultimax diesel

Тест и почистване на бензинови дюзи Услуги Авто услуги, сервиз. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Добавките на лики моли вършат чудеса.

Също в заглавието:
    17.10.2021 в 09:43 Истан:
    Варна, Базар Левски 23 септ. Другите шитни са за продаване.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]