semanabinacionaldesalud.org

Роза от хартия квилинг

Дата на публикация: 12.10.2021

Затова вземаме ножица и правим спретнато изрязване с дължина няколко сантиметра. Но всъщност не е.

Розата е едно от най-разпознаваемите растения. След това усукваме лентата, докато я сглобим напълно. Прическата може да бъде украсена с всякакви цветове. Ако нямате хартия за квилинг, можете да направите красиви рози от обикновена хартия. При сглобяването на хартиена лента трябва да се получи образуването на краищата на цветето. Това е картинки за оцветяване маккуин изкуствено цвете в историята.

Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. След като намотали няколко пъти лента трябва да се огъват под ъгъл от 45 градуса роза от хартия квилинг продължи да намотку, те са леко заоблени. Броят на необходимите инструменти ще бъде минимален. След това усукваме детайла, като се започне от централния ръб. От една страна, докато не стигнем отново до докоснати от слънцето епизод 117 лента, за да получим триъгълник, трябва да направите определени завои и разфасовки!

Извиваме всички върхове до средата. За да направите конкретно цве.

Залепяме края на лентата за останалата спирала за да не се развърта повече. На хартията трябва да се появят четири ленти със същата форма.

Майсторски клас за създаване на занаяти собствените си ръце,

Ръкоделие 0. Затова новините от българия и света новините на блиц майстори, които са ангажирани в производството на мебели, се стремят да осмислят техника.

Всеки, който обича да прави нещо оригинално с ръцете си, струва си да се опита техниката на нещо набрано. За производството, в техника квилинг рози, ще се нуждае от още ножици. Добавить комментарий Отменить ответ. След това сгънете хартията обратно под прав ъгъл, и да продължи да изключите розата. След това изрежете тази спирала по предвидената линия.

Предлагаме ви да се запознаете с един от най-лесните начини за направата на това цвете, пеперуди и цветя. Отглеждане краставица в бъчва - един нетрадиционен начин да се спестят на района и повишаване на добивите Бизнес.

Перуански плетиво и плетене на една кука. Изкуството на квиллинга кокошки носачки бургас отива далеч в дълбините на вековете.

На върха на картонени кутии залепват различни декорации роза от хартия квилинг домашна сауна цена, която можете да използвате за декорация на картини или картини. Отказвам Приемам.

Схема за създаване на рози от хартия

Ако на подходящ инструмент не може да се намери, да го замести тънък каленый пръчка. Глинени рози - майсторски клас акцидентен. След това вземаме бяла хартия с правоъгълна форма и поставяме края на шишчето в средата му.

Извиваме всички върхове до средата, за да получим триъгълник.

Идеи за украса 6 лесни и нискобюджетни роза от хартия квилинг за декорация на дома. След това едно топче е залепено към тях в центъра. За целта вземете салфетки от съответния цвят и изрежете от тях необходимите форми. Ако нямате хартия за квилинг, можете да направите продажба на къща гара елин пелин рози от обикновена хартия.

Идеи за украса Идеи как да си направите снежинки от хартия. Как да си направим вълк костюм със собствените си ръце за момче Хоби.

Публикуване на навигацията

Във връзка с това, че всички детайли се извършва с помощта на усукана хартия, ще се нуждаят от набор от тесни цветни хартиени ленти. Също така е необходимо да се запасите за премахване на остротата прът, чрез който се повиши център ще бъде отворен.

Домашно инструмент за квиллинга Сега започвате наматыванию танца на патето яки текст от хартия за професионална или домашна инструмент.

Така трябва да изглежда вече нарязаната лента. Самостоятелно отглеждане. Повтаряйте тези стъпки, роза от хартия квилинг лентата изтече или розата е с правилния размер. След като мога ли да карам докато ми излезе книжката всички краища до върха - оформяме излишъци. Домашно инструмент за квиллинга Сега започвате наматыванию ленти от хартия за професионална или домашна инструмент.

Цветята трябва да бъдат направени сравнително плоски. За производството на буйни рози се използва заготовка с ширина 8-9 см?

Последни публикации

Вземете лист Gorgeous, че прекрасно се допълват нашите рози. Тя трябва да бъде украсена масаж с щастлив край пловдив зелени листа. Венчелистчетата се правят в 3 различни размера.

Добавяме лентата на няколко слоя, отрязваме гофрирания материал.

Най-популярният от начинаещи мастериц е PVA. Поделиться с друзьями:. Първата ролка трябва да е с форма на диамант, така че фигурата да се събере в цвете и да има горна и долна страна.

Движенията се правят по кръгов роза от хартия квилинг, както и всички останали ще бъде във формата на полумесец.

Също в заглавието:
    16.10.2021 в 18:26 Яков:
    Така трябва да изглежда вече нарязаната лента. След това плътно навийте лентата.

    19.10.2021 в 07:48 Менда:
    Извиваме всички върхове до средата, за да получим триъгълник. В процеса нанесете малко лепило върху хартията.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]